Rapper Lil Kleine, of wel Jorik Schouten, werd onlangs gevraagd of hij eenmalig de hoofdredacteur voor het tijdschrift Glamour wilde spelen. Hier zei Jorik uiteraard geen nee tegen, voor hem was het dan ook de uitgelezen kans om zijn verloofde Jaimie Vaes eens flink in het zonnetje te zetten. In een diepgaand interview in het blad verteld hij namelijk dat hij zeker weet dat Jaimie de liefde van zijn leven is. Daarnaast verteld hij hoe de twee een stel zijn geworden. Toen hij vijftien was was zij namelijk al twintig, dus eigenlijk wilde ze niets van hem weten. Maar tot een vriendschap kwam het gelukkig wel, tot dat hij twee jaar geleden een appje naar haar stuurde met de tekst “geef me één keer de kans om jou mijn vrouw te maken”. Zo gezegd zo gedaan vervolgt Jorik, nu is ze zijn gabber, beste vriend en denken ze ook nog eens precies hetzelfde. Zij leert hem veel over normen en waarden, hoe je respectvol met mensen omgaat, ze is namelijk een echt gevoelsmens die liefde op de eerste plaats zet. Oh ja, we zouden het bijna vergeten, maar hij vindt haar natuurlijk ook het lekkerste wijf ooit 😉 Dit jaar wordt overigens een geweldig jaar voor het stel, want zo gaan ze trouwen, krijgen ze een kindje én kom Lil Kleine’s eigen kledinglijn ‘Jorik’ uit.