Gaby Blaaser flink onder vuur vanwege verandering aan uiterlijk

Actrice Gaby Blaaser plaatste eerder vandaag een kiekje op Instagram waar ze haar nieuwe kapsel showde. Niet het kapsel werd het onderwerp van gesprek in de reacties, maar haar lippen. Gaby’s volgers kunnen hun ogen namelijk niet geloven omdat haar lippen ineens zo groot zijn. Fans zijn dan ook niet blij om de actrice te zien met deze volle lippen, het regent negatieve reacties als “Jezus wat heeft ze met haar lippen gedaan..?”, “Niets echts meer aan” of “Iets te veel lipfillers”. De actrice stond overigens al eerder onder vuur omdat ze te veel bloot zou laten zien en te veel in scene gezette foto’s zou plaatsen. Check de foto hieronder en oordeel zelf. Wij denken zelf dat het eerder een kwestie is van goede lipliner want de actrice had altijd al erg volle lippen.