Heftig: Vader van topmodel Rose Bertram plots overleden

We schreven gister nog vol trots over het feit dat het Belgische topmodel Rose Bertram het nieuwe gezicht is van Rihanna’s lingerielijn ‘Savage x Fenty’. Vandaag hebben we echter minder leuk nieuws over het model, want het blijkt dat haar vader plotseling is overleden aan een koolmonoxidevergiftiging. Dit vreselijke bericht werd bekend gemaakt door Shownieuws, die laten weten dat de man op een camping woonde en normaliter iedere dag zijn pas gekochte puppy uitliet. Toen hij plots niet meer op de camping rondliep vonden medebewoners dat dan ook vreemd. Zij gingen al snel op onderzoek uit, maar helaas bleek de 44-jarige vader van Rose en het hondje al waren overleden. De oorzaak van de dood blijkt koolmonoxidevergifiting, waarschijnlijk doordat het gas aan is blijven staan. Rose heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar we willen haar en haar familie natuurlijk enorm veel sterkte wensen.