Anna Nooshin doet openhartige life update

In het leven van fashion influencer Anna Nooshin is de afgelopen tijd veel veranderd. Zo verbrak ze haar relatie met Danny Roumimper na 13 jaar en kreeg ze een nieuwe liefde, namelijk Nassim Zeta. Ook op YouTube waren haar updates vaak onregelmatig en liet ze langere tijd niets van zich horen. In een nieuwe video geeft Anna antwoord op alle vragen die ze heeft gekregen. Zo zijn mensen benieuwd of Anna nog contact heeft met Danny, het antwoord hierop is volmondig ja omdat ze hem als familie beschouwd. De andere veelgestelde vraag was wat Danny ervan vindt dat Anna alweer een nieuwe relatie heeft. Anna weet het antwoord hierop niet maar kan zich voorstellen dat hij heft niet leuk vindt en bizar dat het zo snel is gegaan. Oh ja, ook interessant om te weten is dat Anna en Nassim elkaar kennen via een gezamenlijke vriend. Hij was overigens absoluut niet in het spel toen Anna nog samen was met Danny. Anna en Nassim zetten al heel snel een tattoo samen, dit vinden veel mensen een domme keuze, maar voor Anna voelde het gewoon goed en dit voelde voor haar ook heel normaal. Bekijk de hele life update van Anna in de video hieronder.