Hailey & Justin Bieber sieren cover American Vogue

Hailey & Justin Bieber zijn beide nog piepjong en zijn na een korte relatie getrouwd. De twee hebben beide een enorme carrière, hij als zanger zij als model, dat levert de nodige dosis levenservaring op. Voor de Amerikaanse Vogue doen ze dan ook een openhartig interview waaruit blijkt dat de twee al een hoop over het leven weten. Zo vinden ze het leven en hun huwelijk allebei geen magische fantasie, maar worstelen ze beiden vaak met belangrijke levensvragen. Bovendien is het huwelijk iets waar je voor kiest stelt Hailey, je moet er iedere dag voor werken, want nee je voelt je niet altijd absoluut verliefd. Dat is niet wat trouwen is vindt het stel, maar dat er iets moois aan de hand is tussen de twee dat moge duidelijk zijn. Samen willen ze verder in het leven en aan een toekomst bouwen dat is de commitment die ze hebben gesloten met hun huwelijk. Justin doet nog uit de doeken dat hij emotioneel gezien de meest stabiele is van de twee, hij wil dat dingen goed gaan en dat mensen hem leuk vinden. Hailey is meer de logische van het stel, die structuur aan brengt, iets wat Justin een goede aanvulling vindt. Hailey en Justin zoeken vooral veiligheid bij elkaar in hun onstabiele levens, waarbij ze altijd in de spotlight staan en voortdurend de wereld over reizen. De cover voor de Amerikaanse Vogue is in ieder geval prachtig geworden en die kun je hieronder bewonderen. Het is de eerste shoot die Justin en Hailey samen doen als getrouwd koppel.