DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK06)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Saartje Bakker
Saartje is een sportieve Amsterdamse dame die het liefst verblijft in een tropisch oord. Je vindt dan ook prachtige zomerse kiekjes op haar Instagram account, maar voor toffe Amsterdamse streetstyle ben je bij Saartje ook aan het juiste adres.

View this post on Instagram

@donatela.hotel thank you for the wonderful stay ✨

A post shared by Saartje Bakker (@saartjebakker) on

View this post on Instagram

London calling 🇬🇧

A post shared by Saartje Bakker (@saartjebakker) on


Zina Charkoplia
Italiaanse vrouwen hebben over het algemeen een beter stijlgevoel dan vrouwen van waar dan ook ter wereld. Zina is daar het schoolvoorbeeld van, deze Italiaanse die woonachtig is in Milaan neemt je dagelijks mee in haar leven als fashionista, een must follow dus.

View this post on Instagram

Orange on Orange #milan

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) on

View this post on Instagram

🇮🇹 Ciao Firenze 🇮🇹 @sandcopenhagen

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) on


Rebecca Laurey
Als je haar foto’s ziet dan zou je niet denken dat Rebecca een it-girl is van Nederlandse bodem. De veel te coole streetstyle looks geschoten in de straten van New York, Parijs of Kopenhagen zijn stuk voor stuk fantastisch. She’s a Dutchie on the go and we love it!

View this post on Instagram

I mean business yo! 🤓 #nyc

A post shared by REBECCA LAUREY (@rebeccalaurey) on