Gigi Hadid doet in een interview met de Amerikaanse Elle een boekje open over het ontstaan van haar carrière. Veel mensen denken namelijk dat het half Nederlandse model in glitter en glamour opgroeide omdat haar moeder in een Amerikaanse televisieshow te zien was. Yolanda Hadid, die afkomstig is uit Papendrecht ging op haar zestiende naar Amerika om als model geld te verdienen en dat naar haar familie in Nederland te sturen. Gigi’s vader, Mohamed Hadid, was een vluchteling en groeide op met niets. Hij kwam net als Yolanda zo ver in het leven omdat hij keihard werkte. Hard werken zit dan ook in de genen bij de familie Hadid, het is niet voor niets dat de zusjes Bella en Gigi beide zo’n grote carrière hebben gekregen. Dat is ze zeker niet allemaal toegeschoven stelt Gigi, die met hard werken haar ouders wil eren. De cover van de Amerikaanse Elle waar Gigi op staat zie je hieronder, er zijn maar liefst drie verschillende varianten te bewonderen.

View this post on Instagram

en route @elleusa 🌊⚡️☁️ @chriscolls

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

View this post on Instagram

NEW @elleusa 🇧🇷 @chriscolls !!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on