Tim Douwsma heeft nieuwe Friese liefde

Gister kwam de nieuwe singel van de Friese zanger, acteur en presentator Tim Douwsma uit. Het was tijd voor een promotierondje langs verschillende radiozender, zo ook Omrop Fryslan. Tijdens het radioprogramma van Femke de Walle kwam het ook nog even op het liefdesleven van Tim Douwsma. Waar hij nogal geheimzinnig toegaf dat hij inderdaad een nieuwe liefde heeft uit Friesland maar dat hij er verder nog niks over kon zeggen. Wat we wel weten is dat ze geen bekende uit de media is. Om welke Friese schone het gaat moeten we dus nog even afwachten, maar helaas voor de dames Tim is dus niet meer single. Tim had eerder relaties met Stephanie Tency en Jessie Jazz Vuijk, zij zijn toevallig beide Miss Nederland geweest.

Mocht je een beetje Fries kunnen dan bekijk je het interview met Tim in de video hierboven. Het stukje over Tim’s nieuwe liefde begint bij ca. 10 minuten.