Monica Geuze knipt lokken af en gaat voor kort kapsel

Vlogster Monica Geuze had altijd prachtige lange lokken. Zo nu en dan experimenteerde de vlogster wel eens met haar haren door bijvoorbeeld een pony te knippen. Dat deed ze dan overigens zelf voor de spiegel, best een prestatie want dat zien we ons zelf nog niet doen. Onlangs vertelde Monica al in haar vlog dat ze wel klaar was met dat lange haar en dat ze het misschien wel eens kort wilde knippen. Over dit soort beslissingen twijfelt Monica dan ook nooit lang en zo heeft ze dus kort geleden haar lange lokken af laten knippen. Het resultaat showt ze vandaag vol trots op social media. Ondanks dat we de lange lokken van de vlogster jaloersmakend mooi vonden kan ze dit korte kapsel ook heel goed hebben!

View this post on Instagram

✂️✂️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on