Tim Douwsma’s nieuwe liefde is de Friese Elske de Wind

Tim Douwsma (31) en Elske de Wind kennen elkaar al hun halve leven. Stiekem was Tim vroeger al verliefd op haar, maar de liefde kreeg geen kans want Elske had een relatie. Toen Tim’s relatie met Jessie Jazz Vuijk op de klippen liep ging Elske’s jarenlange relatie ook uit. Gezamenlijke vrienden stelden voor dat ze eens moesten gaan daten, zo gezegd zo gedaan. De twee besloten op hun eerste date te gaan suppen, dé grote passie van Elske. Toen Tim haar halverwege de date vanaf zijn board aankeek wist hij het zeker, zijn vrienden hadden gelijk, Elske is zijn droomvrouw. De twee zijn al sinds de zomer onafscheidelijk maar wilden eerst samen kijken of het wat kon worden voordat de media er lucht van kreeg. Tim maakte het nieuws gisteravond bekend via RTL Late Night waar hij te gast was om het te hebben over zijn nieuwe single ‘Fryslân’.