Deze Afrikaanse Influencers zijn fantastisch om te volgen

Nigeria is één van de meest gevaarlijke landen ter wereld waar corruptie, gijzelingen en ontvoeringen aan de orde van de dag zijn. De armoede in het land overheerst én toch wonen ook hier een aantal mode influencers die het fantastisch doen. Deze Nigeriaanse vrouwen houden van de mode en met hun kleurrijke looks brengen ze een hoop vreugde in de dagen van wanhopige Nigeriaanse meisjes die geen toekomst denken te hebben in het land. Ondanks de armoede en oorlog in Nigeria zijn deze vrouwen nergens bang voor. In een reportage in de Britse Elle werden ze zelfs veelvuldig besproken. So Watch & Follow!

Lisa Folawiyo

View this post on Instagram

Issa mirror selfie!! 💚💛🖤

A post shared by Lisa Folawiyo (@lisafolawiyo) on

View this post on Instagram

💚🖤💛

A post shared by Lisa Folawiyo (@lisafolawiyo) on

Amazing Grace Ladoja

Ummie Ogbebor