Modeontwerper Karl Lagerfeld is vandaag op 85-jarige leeftijd overleden. Karl stierf in een Amerikaans ziekenhuis waar hij de dag daarvoor was opgenomen, zo meldt de Franse media. Lagerfeld kampte al een langere periode met gezondheidsproblemen en zo was hij dus ook niet aanwezig bij de Chanel modeshow tijdens Paris Fashion Week. Karl heeft een enorme carrière gehad als ontwerper voor verschillende grote modehuizen. Zijn carrière begon bij Balmain, maar hij heeft ook gewerkt voor Valentino, Fendi en Chloé. Het hoogtepunt was toch wel zijn overstap naar Chanel waar hij 36 jaar hoofdontwerper is geweest. Bekende sterren zoals Donatella Versace, Victoria Beckham, Sylvie Meis en de zusjes Bella en Gigi Hadid zijn enorm bedroefd over het nieuws en laten weten dat een legende is heengegaan.

View this post on Instagram

RIP Karl 💔💔😰 Thank you for everything ♥️

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on