Must See: Nikkie de Jager super slank!

YouTube-ster Nikkie de Jager is in de afgelopen maanden flink afgevallen, Nikkie krijgt dan ook lovende reacties op sociale media over haar body-transformation. De YouTube-ster zag maar liefst 23 kilo verdwijnen van de weegschaal. Haar geheim? Vooral heel veel meer sporten. Voorheen ging Nikkie liever niet naar een sportschool, voor haar gevoel keek iedereen haar aan en dan schaamde ze zich al snel. Sinds afgelopen jaar heeft Nikkie echter een eigen loods als haar privégym. In deze gym kan Nikkie helemaal zichzelf zijn en durft ze zich voor de volle 100% te geven. Haar favoriet is de loopband, hier staat ze zo’n halfuur per dag op. Daarnaast maakte Nikkie een psychische switch, zo zegt haar hoofd nu dat ze veel sneller vol zit en eet ze dus simpelweg veel minder. Het resultaat is in ieder geval geweldig, zie hieronder een foto van een stralende en super slanke Nikkie de Jager.