Schikking in zaak Sabia Boulahrouz & Sylvie Meis

Voormalig boezemvriendinnen Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz zijn al lang geen vriendinnen meer. Het is zelfs zo erg dat Sabia afgelopen zomer op de Duitse televisiezender ProSieben beweerde dat Sylvie nooit borstkanker had gehad. Miss Meis laat niet over zich heen lopen en kon deze belastende uitspraak dan ook niet accepteren. Haar advocaten hebben meteen aangifte gedaan en Sabia zou voor de rechter moeten verschijnen. Inmiddels is er een schikking gekomen in de zaak waarbij televisiezender ProSieben een bedrag heeft overgemaakt aan een stichting die kankerpatiënten steunt. Sabia heeft schriftelijke beloofd niet meer dergelijke uitspraken te doen. Sylvie vond het vooral jammer dat ze geen persoonlijke excuses heeft gekregen van haar voormalige vriendin. Touriya Haoud die ook in de zaak verwikkeld was doordat ze Sabia steunde wordt verder niet genoemd in de uitleg die Sylvie op haar Instagram account geeft.