Scotch & Soda lanceert voor hun merk Amsterdams Blauw vandaag de pre-fall 2019 collectie ‘The Boathouse’. Om de collectie te ontwerpen heeft het merk een lifeguard crew gevolgd. Lifeguards dragen namelijk outfits die geschikt moeten zijn voor een plotselinge verandering van het weer. Van een warme zonnige najaarse stranddag tot een hevige bui of een zware storm. Niks is zo wisselvallig als het Nederlandse weer. Lifeguards dragen om deze reden vaak hun kleding in laagjes, maar wel laagjes van luchtige lichte stoffen. Daarnaast is er gekeken naar het design van hun outfits, veelal matching two-pieces of een outfit die volledig in één kleur is, bijvoorbeeld rood of blauw. Om de collectie nog een stukje stoerder te maken is er gekozen om een ware mascotte ‘Brutus’ toe te voegen. Het is het 16e seizoen voor Amsterdams Blauw en daarom is nummer 16 ook veelvuldig verwerkt in de logo’s en labels van de collectie. De gehele ‘Boathouse’ collectie shop je eenvoudig online of in stores.

Amsterdams Blauw lanceert Pre Fall ’19 Collectie ‘The Boathouse’