Gaby Blaaser & verleider Jaimy bevestigen: ‘Het is nog pril’

Eerder deze week werd bekend dat actrice Gaby Blaaser en Temptation Island verleider Jaimy Dorenbosch volop aan het daten zijn. De twee brachten bijvoorbeeld Valentijnsdag met elkaar door. Dit tot de verbazing van veel fans die nog dachten dat Gaby samen was met DJ Quintino waarmee ze vier jaar een relatie had. Helaas voor hen liep deze relatie stuk einde vorig jaar. Hoe Jaimy en Gaby elkaar hebben leren kennen is overigens een grappig verhaal. Want dit kwam allemaal door het nichtje van Jaimy, namelijk Boyi van den Hoek die in het dagelijks leven een vlogger is. Gaby keek altijd de vlogs van Boyi en toen ze haar samen met Jaimy op een terras zag zitten moest ze even kennismaken met de vlogster die ze al lange tijd volgde. Daaruit vloeide meteen het eerste contact met verleider Jaimy voort en van het één kwam het ander. In een Q&A van Boyi onthullen de twee hoe het nu precies zit tussen hen. Er is nog niet sprake van een hele serieuze relatie omdat het nog zo pril is, maar toch zijn de twee veel samen en hebben ze het heel leuk. Check de Q&A hieronder even, het fragment begint bij ca. 10 minuten.