Liefde tussen Khloé Kardashian & Tristan voorbij

Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson zijn definitief uitelkaar, nadat Tristan opnieuw is vreemdgegaan afgelopen weekend. De basketballer zou het bed hebben gedeeld met Jordyn Woods, zij is één van de beste vriendinnen van Khloe’s halfzusje Kendall Jenner. Tristan ging tijdens Khloe’s zwangerschap ook al vreemd na een basketbalwedstrijd in New York. Khloé was op dat moment hoogzwanger en stond op het punt om te bevallen in Cleveland. De geruchten gaan nu dat Khloé en Tristan definitief uitelkaar zijn na het tweede overspel van de basketballer. Dat Tristan niet bepaald trouw is aan zijn geliefden blijkt wel uit het feit dat hij zijn vorige vriendin ook bedroog terwijl ze zwanger was. Destijds ging hij er met Khloé vandoor. Één grote reallife soapserie dus!