DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK08)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Jolielot
Deze Amsterdamse it-girl is interieurstylist van beroep, maar als het op fashion styling aankomt kan ze er ook wat van. Dat zie je aan haar toffe outfits die ze dagelijks voor je deelt op haar Instagram account.


Kendall Sargeant
Kendall is de PR Manager van Revolve World Wide. Het merk waar de meest bekende it-girls en modellen zoals Romee Strijd, Negin Mirsalehi, Rocky Barnes en Song of Style de leukste reisjes over de hele wereld voor maken. Kendall is zelf ook een echte it-girl die de meest mooie en sexy foto’s plaatst. Niet dagelijks maar wel heel regelmatig!


Esmee Trouw
Deze dame heeft kijk op fashion, ze weet precies wat wél en niet mooi is. We kunnen haar dan ook nooit op een fashion faux pas betrappen. Haar looks zijn on top of trend maar toch vaak heel tijdloos. Esmee is een absolute must follow dus!