Miss Lotte van der Zee (20) in coma na hartstilstand

Lotte van der Zee die in 2017 werd gekroond tot mooiste tiener meisje van de wereld is tot ons grote verdriet getroffen door een hartstilstand. De verschrikkelijke gebeurtenis gebeurde afgelopen woensdag tijdens haar wintersportvakantie in Oostenrijk. Haar ouders Eugeniek en Bert laten op haar populaire Instagram account weten wat de reden is achter haar publiekelijke afwezigheid van de afgelopen dagen. Het knappe model ligt sinds de hartstilstand in coma, we weten op dit moment niet of ze in levensgevaar verkeerd. Lotte is één dag na de hartstilstand 20 jaar geworden. We wensen haar en haar familie alle kracht toe in deze moeilijke periode en hopen dat Lotte snel weer de oude mag worden.

Lees hieronder het volledige bericht van de ouders van Lotte:

Lieve vrienden,

Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen.
Twee dagen geleden, tijdens onze vakantie in Westendorf – Oostenrijk, begon Lotte zich in de loop van de middag onwel te voelen. Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand.
Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren.
Bij voorbaat dank voor de liefdevolle woorden over onze dochter. We zijn dankbaar voor de steun van iedereen en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie liefde en positiviteit in deze tijden waarin zij dit het meeste nodig heeft.
We waarderen het respect voor onze privacy in deze moeilijke tijd. Neem bij vragen alsjeblieft contact op met het management van Lotte.
Liefs,

Haar ouders – Bert van der Zee & Eugeniek van het Hul