Vader Nicolette van Dam op brute wijze beroofd

De vader van presentatrice Nicolette van Dam, René van Dam (61), is woensdagmiddag op klaarlichte dag overvallen door meerdere daders. De beroving ging helaas gepaard met zwaar geweld, waardoor René onder andere verwondingen aan zijn kaak en gebit heeft overgehouden. Volgens Telegraaf verblijft hij momenteel in het ziekenhuis. Familie van Dam is dan ook kapot van wat er gebeurd is. Verder konden zij in het belang van het politieonderzoek geen uitspraken over de situatie doen, ze laten nog wel weten dat ze een sterke familie zijn en zich hier door heen gaan slaan door positief te blijven. De beroving vond plaats in Amsterdam vlakbij het Hilton Hotel. Het was de daders te doen om zijn dure horloge, of deze ook is buit gemaakt is verder niet duidelijk.