Mooiste meisje Lotte van der Zee voorlopig in coma gehouden

Nederlandse miss en topmodel Lotte van der Zee (20), die in 2017 werd gekroond tot Miss Teen Universe, kreeg afgelopen woensdag tot onze grote schrik een hartstilstand. Sindsdien ligt Lotte helaas in coma in een ziekenhuis in München. Over haar situatie is nog niet enorm veel bekend al weten we inmiddels wel dat Lotte voorlopig nog in coma wordt gehouden, zo laten haar ouders aan Telegraaf weten. Uit een hersenscan is gebleken dat de behandeling zijn eerste vruchten afwerpt, de druk op de hersenen is namelijk iets afgenomen. Daarnaast hoeft Lotte voorlopig niet geopereerd te worden, haar schedel hoeft niet gelicht te worden. Lotte’s ouders zijn de artsen dan ook enorm dankbaar voor het feit dat ze alles uit de kast halen om haar er weer bovenop te krijgen. Eind vorige week plaatsten Bert en Eugeniek nog het verdrietige nieuws over hun dochter op haar populaire Instagram account. Daarop zijn inmiddels duizenden reacties gekomen, ook vele bekende Nederlanders reageren geschokt en wensen de familie enorm veel sterkte toe.

View this post on Instagram

Lieve vrienden, Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen. Twee dagen geleden, tijdens onze vakantie in Westendorf – Oostenrijk, begon Lotte zich in de loop van de middag onwel te voelen. Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand. Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren. Bij voorbaat dank voor de liefdevolle woorden over onze dochter. We zijn dankbaar voor de steun van iedereen en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie liefde en positiviteit in deze tijden waarin zij dit het meeste nodig heeft. We waarderen het respect voor onze privacy in deze moeilijke tijd. Neem bij vragen alsjeblieft contact op met het management van Lotte. Liefs, Haar ouders – Bert van der Zee & Eugeniek van het Hul —————————————————————————— Dear friends, It is with the deepest sadness that we have to inform you about the reason behind Lotte’s public absence the past couple of days. Two days ago, during our holiday in Westendorf – Austria, Lotte started to feel unwell throughout the course of the afternoon. A feeling that swiftly escalated in sudden cardiac arrest. She was helped to the nearest hospital where she got into a coma and is since then kept a sleep under intensive supervision of the doctors in order to monitor her health. Thank you in advance for the loving words about our daughter. We are grateful for everyone's support and sincerely thank you for your love and positivity in these times when she needs it most. We are grateful for the privacy during this difficult time. Our wish is that it continues that way. If you have any questions, please contact Lotte’s management. With love, Her parents – Bert van der Zee & Eugeniek van het Hul

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on