WOW! Kendall Jenner in erg blote jurk

Nadat haar grote zus Kim Kardashian vorig week nog een jurk droeg waarvan we dachten dat het niet bloter kon (check ‘m hier), waagde Kendall Jenner gister toch een poging om die jurk te overtreffen. In een ontwerp van Rami Kadi verscheen Kendall namelijk tijdens The Oscars op de red carpet in wel een hele sexy dress. De jurk deed ons denken aan een bodystocking met voor en achter een sleep, maar verder werd er weinig bedekt. Hoewel de meeste mensen dit ontwerp veel te sexy vinden liep Kendall zelfverzekerd over de rode loper. Kendall kan de jurk dan ook heel goed hebben en hoewel de jurk erg sexy is zag ze er niet ordinair uit. Wat vind jij van deze gewaagde look?

View this post on Instagram

Vanity Fair Oscar Party 😍 #kendalljenner

A post shared by Kendall Jenner (@kendallstreetstyl) on