Olcay Gulsen & Frans Ghazi na 4 jaar uit elkaar

Modeontwerpster en presentatrice Olcay Gulsen gaat weer als single door het leven. Gister maakte ze op Instagram bekend dat zij en Frans Ghazi na een aantal mooie jaren uit elkaar gaan. De dankbaarheid voor de mooie herinneringen samen is echter groot, zo schrijft Olcay onder een foto van de twee op Instagram. Olcay en Frans hadden sinds 2015 officieel een relatie, maar waren ook al eerder even bij elkaar, die relatie strandde echter weer in 2013. Het lijk er op dat de breuk nu wel definitief is.

Bedankt voor alle mooie jaren lieve @mrfransome Bedankt voor alle mooie herinneringen ❤️ Bedankt voor wie je bent. Ook al gaan we niet samen verder hoop ik dat je in mijn leven blijft. Voor altijd respect voor jou.

View this post on Instagram

The one&only @mrfransome ❤

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on