Victoria’s Secret laat 50 winkels sluiten

Lingeriemerk Victoria’s Secret is al jarenlang wereldwijd bekend. Alle grote namen in de modellenwereld hebben wel eens met de show meegelopen of wisten een felbegeerd ‘Angel contract’ te bemachtigen. Helaas voor het merk zijn de laatste jaren de resultaten flink gedaald. De verliezen die Victoria’s Secret draait worden dan ook steeds groter, een reden om het roer volledig om te gooien. Vandaag bracht Victoria’s Secret dan ook naar buiten verder te gaan onder een nieuwe strategie. Bij dit nieuwe plan van aanpak hoort ook het sluiten van meer dan vijftig winkels, daarnaast zullen ook de verkooppunten van het merk in andere winkels aanzienlijk teruggeschroefd worden. Over de Victoria’s Secret show die jaarlijks een enorm succes is, maar ook hele hoge kosten met zich mee brengt, wordt nog niet gesproken. Het merk maakt nog wel bekend dat er later dit jaar nog meer consequenties van de nieuwe strategie zullen volgen. Of de miljoenen contracten van topmodellen als Romee Strijd in gevaar komen is dus nog niet duidelijk.