DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK09)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Chelsey Geraerts
Chelsey is de super knappe PR-manager van So PR , een PR-agency die verantwoordelijk is voor de PR van heeel veel bekende modemerken. Chelsey is dus altijd on top of the latest fashion trends en weet daarom ook heel goed wat ze zelf aan moet trekken. Dit resulteert in toffe lookjes die wij vol plezier op Instagram kunnen bewonderen. Wil je een duikje nemen in de wereld van fashion PR dan moet je Chelsey zeker even gaan volgen.

Brydie Mack
The Wolfclubwolfclub (gekke naam, we know 😉 ) is het creatieve platform van Brydie Mack, die alles fotografeert wat ze mooi vind, maar wel altijd in haar eigen style. Je moet niet vies zijn van een beetje nude want dat is nou precies één van die dingen waar Brydie dol op is. Verder is de Wolfclubwolfclub een te gekke bron van inspiratie voor je eigen Instagram account.

Lizzy Perriddon
Deze Nederlandse schone is wellicht geen onbekende meer voor je. In Nederland heeft ze namelijk al een behoorlijke bekendheid opgebouwd. It-girl der it-girls, Chiara Ferragni, is haar grote voorbeeld. Chiara’s invloed zie je dan ook heel duidelijk terug in haar extravagante style, haar kleurrijke uitgesproken looks vinden wij in ieder geval te gek!