Familie Karl Lagerfeld krijgt geen cent van testament

Modeontwerper en icoon Karl Lagerfeld overleed vorige week op 85-jarige leeftijd. Op het allerlaatste moment liet Lagerfeld zijn testament nog aanpassen, dat levert een aantal opmerkelijke onthullingen op. De familie van Karl hoeft in ieder geval nergens op te rekenen. Zijn twee zussen zijn allebei al overleden en zijn neefjes en nichtjes daar had Karl niet zoveel mee. Familie was dus niet opgenomen in het testament van Karl, máár er zijn wel een aantal vrienden die zich gelukkig kunnen prijzen. Toch wiste Karl net voor zijn dood nog een aantal vrienden uit het testament omdat hij zich te veel aan hen had geïrriteerd de afgelopen periode. Onder de gelukkigen viel onder andere Karl’s vertrouweling Sebastien Jondeau, hij kreeg een zeer groot bedrag en hoeft zijn leven lang niet meer te werken. Naast Jondeau kreeg ook het 11-jarige petekind van Karl een flink deel van het testament. Lagerfeld’s kat Choupette is vanaf nu waarschijnlijk de rijkste kat ter wereld.