Rihanna sleept mega contract in de wacht

Zangeres Rihanna heeft een mega contract in de wacht weten te slepen met het bedrijf LVMH. Het moederbedrijf van luxe merken als Louis Vuitton, Sephora, Givenchy en Christian Dior. In januari 2019 heeft Rihanna het contract getekend met LVMH voor een nieuw project dat momenteel ‘Project Loud’ genoemd wordt. Het project is dus vernoemd naar haar laatste album. Er gaat dus binnenkort een nieuw luxe label onder de zangeres haar naam gelanceerd worden, maar hoe dit er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Rihanna zal zelf voor 49,99% aandeelhoudster worden van het merk. Inmiddels is er al een CEO van het merk benoemd, namelijk Jean-Baptiste Voisin, hij is daarnaast bestuurslid van LVMH. Bovendien zijn er ook al medewerkers aangenomen om te werken aan ‘Project Loud’. Een serieuze zaak dus, we zijn dan ook enorm nieuwsgierig naar het geheimzinnige project.