Bella Hadid liep Off-White show met 40 graden koorts

Topmodel Bella Hadid heeft er een pittige modemaand opzitten. Ze had namelijk de griep en liep de Off-White Runway Show met 40 graden koorts. Bella voelde zich dus flink beroert en haar hele lichaam deed pijn, maar ze liet er niets van zien toen ze over de catwalk flaneerde. Ze had de eer om de show, die plaats vond tijdens Paris Fashion Week, af te sluiten en niets heeft ons doen vermoeden dat het model niet lekker was. Bella had wel een paar ‘gezonde’ rode blosjes op haar wangen, maar haar fierce uitstraling was niet anders dan anders. Check het filmpje van haar tijdens de Off-White show hieronder. Na de show ging Bella snel met de taxi naar haar hotel om daar even goed bij te slapen en uit te zieken, zo liet ze weten in haar Instagram stories.