De Khloé, Tristan & Jordyn saga gaat verder

Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn definitief uit elkaar, zo werd vorige week pijnlijk duidelijk nadat Tristan weer eens was vreemd gegaan. De basketballer ging namelijk vreemd met Jordyn Woods, zij was tot voor kort één van Kylie Jenner’s beste vriendinnen. In haar eigen Red Table Talks maakt Jordyn nu publiekelijk bekent wat er precies is gebeurd die nacht. Kort gezegd komt het er op neer dat Jordyn het boetekleed aantrekt, maar dat het eigenlijk wel allemaal veel minder erg was dan het leek. Zo laat ze weten dat er slechts een korte afscheidszoen heeft plaatsgevonden. Verder zou er volgens Jordyn niets zijn gebeurd tussen haar en Tristan. Khloé reageert op Twitter fel op de verklaring van Jordyn en noemt haar een leugenaar. Even later heeft ze toch spijt van haar uitspraken en bied ze haar excuses aan. De serie tweets van Khloé lees je hieronder. Één ding is in ieder geval duidelijk, Khloé is helemaal klaar met Tristan en gaat verder met haar leven.

Check de video waarin Jordyn de hele verklaring doet hieronder.