Tommy Hilfiger showde gisteravond in het, Comédie des Champs-Élysées theater, de eerste collectie in samenwerking met de wereldberoemde Amerikaanse Disney actrice Zendaya. De Tommy x Zendaya collectie is een tribute naar de vrouwen die het voor Zendaya mogelijk hebben gemaakt om zo groot en bekend te worden. Daarmee heeft ze het over iconen als de Jamaicaanse Grace Jones en de Amerikaanse Patricia Cleveland die in de jaren ’70 hun stempel op de modewereld hebben gedrukt. Met de collectie en de show wil ze deze sterke vrouwen bedanken. Wat de show verder kenmerkte was de diversiteit in modellen, alle leeftijden, maten en huidskleuren liepen mee over de waanzinnige catwalk in Parijs. De 70’s Disco Vibe kwam goed terug in de collectie door de geweldige glitter jumpsuits, de kleurrijke ‘Zendaya print’ én de sfeer die de modellen in de show wisten te leggen. Al dansend liepen ze over het podium met geweldige Afrokapsels. Beroemde sterren als Gigi Hadid, Tyra Banks en Rose Bertram zaten frontrow bij de show. Een selectie van de meest fantastische looks uit de show vind je hieronder. Wij vinden vooral de items met de kenmerkende Zendaya print, de gestreepte glitter items en het oranje-roze gestreepte badpak ge-wel-dig!

De gehele Tommy x Zendaya Collectie is vanaf nu hier verkrijgbaar.