Moeder Anna Nooshin van dierbare kluis beroofd

De moeder van Anna Nooshin, die ze ook wel Lai noemt, is beroofd van haar kluis waarin haar meest dierbare bezittingen zaten. Het gaat om babyfoto’s van Anna en haar zusjes die nog zijn gemaakt in hun geboorteland Iran, daarnaast zaten er lieve briefjes in van haar overleden partner Ed. Op het moment van de inbraak was Lai onderweg naar Marrakesh om daar vakantie te vieren met Anna, Nassim en zijn dochtertje. Het was voor Lai sowieso al een spannende onderneming omdat het de eerste keer na het overlijden van Ed was dat ze alleen op reis ging. Nadat ze nog maar een halve dag weg was uit haar huisje is er dus al (voor de tweede keer) bij haar ingebroken. Anna vindt het dan ook verschrikkelijk dat dit is gebeurd en roept de dieven op om de inhoud terug te geven. In haar vlog zegt ze dat het haar hart breekt tot op de bodem, maar dat ze wel blij was dat haar moeder bij haar was op het moment dat het is gebeurd. Anna verteld over de ingrijpende gebeurtenis in haar weekvlog vanaf ca. 11 minuten.