Vanochtend was het moment daar, de Fall Winter 2019 show van modehuis Chanel in het Grand Palais in Parijs. Het was de laatste show waaraan Karl Lagerfeld ooit mee heeft gewerkt. Afgelopen Fashion Week was de Chanel show al een echte ‘Summer Holiday’ door een geweldig zomers decor. Dit keer konden we ons wanen in een fantastisch wintersport oort. Het overlijden van Karl stond centraal in de show en daarmee werd deze allerlaatste show waaraan de iconische ontwerper meewerkte een emotioneel eerbetoon. De show begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Karl. Tijdens deze minuut stilte stonden alle modellen opgesteld voor het grootste skichalet dat in het decor gebouwd was. Waarna Cara Delevigne, Karl’s favoriete muse, de show startte. Tijdens de show kwam de prachtige iconische pied-de-poule print veel voorbij, daarnaast zagen we een paar sneeuwwitte outfits en ook een aantal kleurrijke stukken. Nederland was goed vertegenwoordigd op de catwalk want modellen als Birgit Kos, Yasmin Wijnaldum, Marjan Jonkman, Kiki Willems, Rianne van Rompaey en Luna Bijl liepen mee in de show. Actrice en gezicht van de Chanel Cruise Collectie, Penelope Cruz, sloot de legendarische show af.

Hieronder hebben we onze favoriete looks uit de show voor je op een rijtje gezet: