Chantal Bles enorm blij dat dochter Jada (2) genezen is

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos zijn enorm trots op hun dochtertje Jada, die eindelijk verlost is van de vreselijke ziekte kanker. Jada had namelijk een niertumor, waarvan ze vorige maand eindelijk schoon werd verklaard. Het kleine meisje is een echt vechtertje en mag nu eindelijk gaan loslaten, zo schrijft Chantal op haar Instagram account. Chantal en Robert zijn natuurlijk super blij met dit geweldige nieuws en kunnen niet wachten om weer, na deze vreselijke periode, te genieten met hun dochter. Chantal schrijft het volgende onder een foto van Jada op haar Instagram account:

“Zo ongelooflijk trots op jou! Een vechtertje ben je altijd geweest.. je kwam vechtend op deze wereld en je mag nu eindelijk los laten… genieten…kind zijn…en de liefste gekste zus voor Josh zijn! Jij laat zien wat leven is, wat houden van is en hoe je kan genieten van de kleinste momenten op deze wereld 💜 “