Management bevestigd: Yolanthe & Wesley gaan scheiden

Het management van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau heeft vanmiddag bevestigd dat het stel na bijna 9 jaar huwelijk uit elkaar gaat. De geruchten over een scheiding gingen al langer, maar die werden door het stel al gauw naar het rijk der fabelen verwezen. Toch blijkt nu niets minder waar en is de kogel daadwerkelijk door de kerk. Wij hadden het eerlijk gezegd niet verwacht dat het stel, dat zo gelukkig leek met hun zoontje Xess Xava en Wesley’s zoontje Jessie, daadwerkelijk zou gaan scheiden. Yolanthe plaatste de afgelopen weken nog meerdere foto’s van haar ‘gelukkige gezinnetje’, al was dat toen ook al zonder Wesley. De geruchten over een scheiding begonnen dan ook omdat Yolanthe en Wesley beiden geen foto’s meer met elkaar plaatsten op sociale media. Ook was Yolanthe veel met Xess Xava in Nederland voor haar acteer carrière en leek het erop dat de twee elkaar niet misten. Het stel heeft zelf overigens nog niet gereageerd nadat het nieuws eerder vandaag naar buiten is gebracht.