Monica Geuze staat doodsangsten uit in Afrika

Vlogster Monica Geuze is voor haar werk op reis naar Afrika. Tijdens die reis wacht er een onaangename verassing voor de vlogster. Monica is namelijk als de dood voor knaagdieren en om specifiek te zijn voor muizen. In haar vlog verteld ze dat ze de eerste nacht in haar hotelkamer al de hele tijd van alles hoorde. Ze beseft echter zelf ook wel dat ze in Afrika is en het dus logisch kan zijn dat ze af en toe iets hoort. Toen ze na het ontbijt weer terugliep naar haar kamer zag ze op de trap naar haar bed echter allemaal muizenkeutels liggen, dat wijst erop dat er muizen of andere knaagdieren rondgespookt hebben in haar kamer die nacht. De vlogster houdt het dan ook niet droog en wil niets anders dan van haar angst af. Monica vindt het echter wel dusdanig erg dat ze besluit om een andere kamer te vragen. Check het fragment in haar vlog vanaf 10.48 minuten.