Manager Wesley Sneijder reageert op breuk met Yolanthe

Gister aan het einde van de middag werd het nieuws wereldkundig dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau gaan scheiden. Het nieuws werd door Yolanthe’s manager op haar verzoek naar de pers gestuurd. Wesley had het echter graag kleiner gehouden, maar hij snapt ook wel dat dit als publiekelijk figuur soms niet kan. Yolanthe kreeg een lading van haat reacties over zich heen na het nieuws over de breuk en daarom plaatste Wesley vanmiddag een Instagram foto met de tekst dat hij het verknald had. Er wordt inmiddels al druk gespeculeerd of Wesley dan misschien een nieuwe liefde heeft, maar hier reageert hij op ‘of ik dit nou wel of niet bevestig, er zal altijd worden gespeculeerd in de media’. Daarom kiest hij ervoor om hier verder niets over te zeggen. Wesley’s moeder, Sylvia Sneijder, reageert in het programma 6 Inside op de scheiding van haar schoon. Zij vindt het super heftig en laat weten dat Wesley er helemaal doorheen zit. Ook zijzelf heeft het er heel moeilijk mee.