Wesley Sneijder reageert op breuk ‘Ik heb het verknald’

Wesley Sneijder reageert vandaag via Instagram voor het eerst op het nieuws over zijn scheiding met Yolanthe Cabau. Bij een foto van zijn mooie gezin schrijft hij namelijk het volgende:

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Zo te lezen is hij de reden van de breuk, in wat voor opzicht hij het dan precies ‘verknald’ heeft maakt hij niet duidelijk. Wel schrijft hij dat ze nog niet zijn gescheiden, we hopen dan ook dat hij met een charmeoffensief komt om het weer goed te maken met zijn mooie vrouw. Nadat het management van Yolanthe gister in de media bekend maakte dat de twee gaan scheiden lijkt het er niet op dat er nog een kans is dat het goed komt tussen de twee.To be continued.