Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Sanne Vloet
Supermodel Sanne Vloet komt bij mij uit de buurt. Sterker nog, we hebben vroeger nog een blauwe maandag samen gedanst. Naja, blauwe maandag dat was zelfs een periode van ongeveer een jaar. Bovendien deelden we nog een andere passie, namelijk acrobatische gymnastiek. Plots werd ze ontdekt als model en was haar sportcarrière verleden tijd, máár daar kwam een nog veel betere carrière als model voor terug. Zie liep meerdere malen mee in de shows van Victoria’s Secret en heeft inmiddels ook haar eigen vlogs die door duizenden mensen worden gekeken. Sanne, we are proud, ga zo door meis!

Thora Valdimars
Nog zo’n knap model, dit keer niet bij ons uit de buurt, is Thora Valdimars. Deze blonde schone is getekend bij Next Management in Milaan én we kunnen je verzekeren dat is niet de minste modellen agency. Thora is daarnaast een waar stijlicoon aan het worden met haar outfits die altijd een touch of colour hebben.

Stefanie Giesinger
The last model in the list is Stefanie Giesinger, dit knappe Duitse model is mega populair in haar thuis land en heeft dan ook al 3,5 miljoen volgers. In Nederland kennen we haar nog niet zo goed, maar daar willen we met deze post natuurlijk verandering in brengen.