International Women’s Day: 3x vrouwen van wie we houden

Het is internationale vrouwendag en daar mag best even bij stilgestaan worden. Om deze reden zetten we drie vrouwen uit de mode in het zonnetje. Het zijn vrouwen van wie we houden omdat ze ons inspireren en we iedere dag weer een beetje van ze leren. Zij máken de modewereld in Nederland nog leuker, let’s see who we love!


Annic ten Duis
Annic, we owe you one, zij is namelijk dé inspiratiebron achter Your Daily Fashion News. We hebben dit kleine geheimpje nog nooit eerder aan jullie prijs gegeven, maar jaren geleden bestond er al zoiets als ‘I love fashion news’. Iedere dag keek ik er op, sterker nog, meerdere malen per dag. Als er iets nieuws op stond, dan was ik de eerste die het zag. I love fashion news was mijn ultieme vermaak. Totdat het in 2015, na 6,5 jaar vermaak, stopte. Oh wat vond ik het erg, sinds dat moment speelde het al in mijn hoofd ‘Wat als ik het nou eens zelf ga doen..?’. Maar dat zou na-apen zijn en dat wilde ik niet én zo leerde Annic me in haar boek, dat moet je ook niet willen. Dus besloot ik met Your Daily Fashion News dat ik haar als inspiratiebron zeker in mijn achterhoofd mocht houden, máár dat ik absoluut mijn eigen touch wilde geven aan Your Daily Fashion News. Dít is dus het resultaat, volgens mij is die personal touch wel gelukt 😉 Inmiddels werk ik alweer bijna een jaar aan mijn grote droomproject. Annic, bedankt! We love you!


Anke de Jong
Anke de Jong is de hoofdredactrice van tijdschrift Glamour. Ze presteerde het om de jongste hoofdredacteur van het blad ooit te worden. Super knap natuurlijk. Sinds Anke aan het roer staat van Glamour komen er alsmaar leukere themanummers uit van het blad. Zo staat deze maand het eerste virtuele model op de cover van het blad. Bovendien was de maand hiervoor Lil Kleine gastredacteur en zorgde dat ook voor geweldig leesvoer. Daarnaast komt Anke net als wij uit Friesland en dat maakt ons toch best wel een beetje ‘grutsk’.


Monica Geuze
We houden van vlogster Monica omdat ze geen blad voor de mond neemt. En ondanks dat ze altijd heel relaxt overkomt, het al heel ver heeft geschopt in de wereld van online en offline media. Bovendien is ze ook nog eens een super goede moeder voor baby Zara Lizzy. Zij inspireert ons enorm omdat ze zonder opleiding af te hebben gemaakt al een hoop bereikt heeft in haar leven. Zo heeft ze haar eigen boek geschreven, heeft ze samen met BFF Danique haar eigen sieradenlijn Meaux Meaux én kunnen we sinds kort naar haar eigen podcasts luisteren. In haar vlogs hebben we kunnen zien hoe ze groeide van jonge meid tot volwassen moeder. It’s clear we love her.