Fashion Trend: ‘Trousers into Boots’

Category: ★ Fashion News, Fashion Trends

Een stoere jeans bij je schoenen in dragen is iets wat we al heel lang kennen, de laatste tijd is deze look weer helemaal terug in de mode. Dit keer niet zoals we het doorgaans zien, namelijk de combinatie van een Jeans met hoge laarzen, máár wat we vooral zien is dat het allemaal iets gewaagder mag. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een wat chiquere pantalon met stoere western boots. De tegenstellingen in de twee items zorgen voor een catchy look. Een extra gewaagde outfit creëer je door een boiler suit te combineren met een paar hoge cowboy boots. Deze looks zijn misschien een tikkeltje te gewaagd voor jou in je dagelijks leven, maar wij zeggen altijd dat je zo nu en dan best een beetje mag experimenteren.

View this post on Instagram

Work in progresss #moderosa #fendi

A post shared by Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial) on

View this post on Instagram

Trouser into Boots

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

View this post on Instagram

Tucked in, like 1989 #arket ph / @byjuliadongstra

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

View this post on Instagram

Power Puffs

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on