Justitie doet onderzoek naar dood Lotte van der Zee

De Duitse Justitie gaat onderzoek uitvoeren naar de doodsoorzaak van miss Lotte van der Zee (20) die afgelopen woensdagavond overleed nadat zij twee weken geleden een hartstilstand kreeg. Lotte was tijdens de vreselijke gebeurtenis met haar ouders op vakantie in Oostenrijk. Haar moeder Eugeniek laat nu weten dat de Duitse justitie onderzoek doet naar de doodsoorzaak van haar dochter, gezien het natuurlijk heel raar is dat zo’n jonge meid plots een hartstilstand heeft gekregen. Er wordt onder andere gekeken of ze misschien hartfalen had. Komende zaterdag is Lotte’s uitvaart in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. Heel bewust is er gekozen voor die plek omdat Lotte zo hield van de gezelligheid op die markt. Tijdens de dienst is iedereen welkom. Een troost voor de ouders van Lotte is de zee aan bloemen en kaartjes die zij hebben mogen ontvangen. Vooral de Hockey Vereniging van hun dochter doet veel voor hen. In 2017 werd Lotte verkozen tot mooiste tienermeisje ter wereld. Daarna maakte ze in Nederland carrière als model en werd zij enorm populair op Instagram. Lotte was enorm geliefd, de afgelopen weken is dan ook gebleken dat heel Nederland met de familie heeft meegeleefd.