Arie Boomsma is helemaal klaar met de negatieve reacties die zijn vrouw Romy onder haar foto’s krijgt op Instagram. Dit leverde een interessant gesprek op tussen Arie en zijn vrouw waarop hij besluit zijn gedachten hierover te delen. Het begon allemaal met een dame die op een foto van Romy reageerde met de volgende reactie:

“Aha, daarom draag je zoveel sieraden, je hebt een lelijke, dikke moedervlek”

Arie vraagt zich af waarom mensen dit soort opmerkingen zouden plaatsen, zelf heeft hij er niet meteen antwoord op. Wel is hij zich er bewust van dat de hedendaagse schoonheidsnormen die we onszelf opleggen er iets mee te maken moeten hebben. Toch blijft het geen reden om zulke nare reacties te plaatsen. Arie is in ieder geval dol op die moedervlek van zijn vrouw en Romy die is gewoon dol op kettingen 😉 Het hele statement van Arie lees je hieronder. De foto in kwestie, waar je als je heeeel goed kijkt een moedervlek kunt spotten zie ook hieronder.