DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK11)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Paula Argüelles
Paula is een Spaanse fotografe woonachtig in Madrid. Met deze bruisende stad als haar thuisbasis voor haar fotografie valt er altijd wel iets moois te ontdekken op haar Instagram feed. Naast fotograferen weet Paula precies hoe ze toffe outfits kan stylen die we vooral kunnen typeren als nonchalant, volwassen en doorgaans vrij rustig qua kleurtoon.

View this post on Instagram

Suit up 💫

A post shared by Paula Argüelles (@paulaarguellesg) on

Laura Jade Stone
De Australische Laura Jade Stone neemt je vooral mee in de summer vibes. Laura is een kei in het stylen van goede looks, ze heeft oog voor detail en weet precies welke kleuren en materialen goed matchen om een perfecte outfit te creëren. Heerlijk om alvast te kijken wat je dit voorjaar allemaal kunt gaan dragen.

View this post on Instagram

Love my pastels 💘

A post shared by Laura Jade Stone (@laurajadestone) on

Victoria Waldau
Victoria is half Zweeds en half Nederlands en woont in Amsterdam. Op Instagram showt ze haar outfits, die heel erg goed passen bij de style van de jong volwassene op dit moment. Van looks die voor iedereen heel erg toegankelijk zijn tot af en toe een gekke twist, we love her! Oh en kunnen we alsjeblieft dat veel te schattige lieve hondje van d’r adopteren?

View this post on Instagram

Journeys 💨

A post shared by Victoria Pia Elisabeth Waldau (@victoriawaldau) on

View this post on Instagram

You can guess my favorite color atm

A post shared by Victoria Pia Elisabeth Waldau (@victoriawaldau) on

View this post on Instagram

Easy on a Sunday morning 🥰

A post shared by Victoria Pia Elisabeth Waldau (@victoriawaldau) on