7x de Mooiste designer items voor Spring-Summer ’19

Er staan weer een aantal fantastische items voor komende zomer op onze ‘designer wishlist’. Waar we vroeger maanden spaarden voor een zo tijdloos mogelijk designer item lijkt het wel dat iedereen tegenwoordig elk seizoen een aantal designer favorieten in haar kast heeft hangen. Door de komst van de influencer zijn designer items namelijk steeds ‘normaler’ geworden. Voor ons geldt nog steeds dat we maanden sparen voor zo’n dure tas of sieraad. Luxe designer items die deze zomer echt heel populair gaan worden hebben we voor je uitgezocht.

Deze Chanel oorbellen zijn momenteel enorm populair onder influencers.

Ook de Chanel strohoeden zijn écht een ding deze zomer.

De Dior Saddle Bag blijft komend vooraar on trend.

De ‘Scarf print’ items van Balenciaga.

Het minitasje van Jacquemus.

Maar ook deze reuzachtige stro-tas van Jacquemus.

Last but not least, dit bijzondere hoofddeksel van Tom Ford is ook in opmars.