Tassenlabel Fitz & Huxley nu ook in Nederland gelanceerd

Het Duitse tassenlabel Fitz & Huxley zet haar eerste stappen op de Nederlandse markt. De stijlvolle rugtassen met optimale functionaliteit, comfort en kwaliteit van het merk zijn dus vanaf nu ook in ons land te verkrijgen. De tassen zijn stuk voor stuk uitgerust met een aantal onmisbare key-pieces voor dagelijks gebruik. Bovendien is het canvas met een speciale wax geïmpregneerd waardoor de rugtassen in weer en wind gebruikt kunnen worden. Met de fiets naar je werk, een city trip of een picknick in het park. De Fitz & Huxley rugtassen zijn er voor iedereen. Door het tijdloze design van Fitz & Huxley, heb je een tas die je overal mee naartoe kan nemen. Naast de iconische rugtassen heeft het label weekendtassen en een selectie accessoires zoals portemonnees en armbanden.