Sylvie Meis heeft een zaak tegen het Chinese merk SusyMei verloren. Miss Meis vond de merknaam nogal op dat van haar lijken. Het Europese merkenbureau EUIPO is het niet met Sylvie eens en wijst haar zaak af. SusyMei verwijst namelijk heel duidelijk naar een andere persoon, bovendien brengen beide merken toch heel verschillende producten op de markt, overigens wel beide in het lingeriesegment. Wel is het volgens het juridisch adviesbureau Chievier duidelijk dat Sylvie Meis via haar eigen bedrijf ‘Meis Enterprise GmbH’ een Europese registratie heeft van het woordmerk Sylvie Meis voor een groot aantal producenten, van koffiemachines, kleding, kerstboomversieringen en keukengerei. In deze heeft de zakenvrouw echter haar gelijk niet gekregen en mag SusyMei haar werkzaamheden onder deze naam voortzetten.