Must See: Kim & Kylie zijn Naomi Campbell’s copycats

Kim Kardashian en haar halfzusje Kylie Jenner blijken al jaren Naomi Campbell’s grootste copycats te zijn. Vooral Kim is blijkbaar dol op de looks van Naomi uit de jaren ’90. Het populaire Instagram account ‘The Diet Prada’ zocht uit hoe het zat, je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar in totaal heeft Kim al vijf outfits van Naomi gekopieerd. Kylie is een iets minder grote copycat omdat ze deze week voor het eerst een outfit van Naomi kopieerde. Het zou ons niets verbazen als het brein achter deze actie mom-manager Kris Jenner is, want zeg nou zelf, het is wel weer een manier om de publiciteit te halen. Bovendien negatieve publiciteit is ook publiciteit, right? Maar nu is natuurlijk de vraag, who wore it better? Kim/Kylie of Naomi? Oordeel zelf na het zien van de foto’s hieronder.

Klik op het pijltje naar rechts voor meer gekopieerde outfits van Kim Kardashian.