DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK12)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Nina Sandbech
Nina heeft een prachtige glimlach, die lach maakt misschien wel dat haar account wat meer real overkomt dan dat van andere infuencers. Daarnaast zijn niet al haar foto’s perfect ge-edit en zijn de locaties gewoon leuk, maar in ieder geval niet in scene gezet. Naast die mooie lach maken ook haar kleurrijke looks je altijd vrolijk.


Anne Johannsen
Voor de pastel lover is er hét account van Anne Johannsen. Werkelijk al haar looks zijn in pastelkleuren, ideaal om je inspiratie uit te halen voor dit voorjaar want zoals jullie weten is pastel weer helemaal on trend, lees er hier meer over.

Your Daily Fashion News
We hebben het er eigenlijk nooit zo over gehad, maar vergeet ook ons account niet te volgen op Instagram. Wij plaatsen wekelijks een nieuwe OOTD en proberen zoveel mogelijk Insta-stories te plaatsen van wat er allemaal backstage gebeurd. Dagjes naar Amsterdam voor afspraken en evenementen maar ook iedere week een vlogstory!