Rapper Bizzey deed tijdens een interview met radiostation FunX een bijzondere uitspraak over Famke Louise. Hij was voor Ali B namelijk haar manager en laat weten er van overtuigd te zijn dat hij haar succesvoller had kunnen maken dan Ali. Het gaat om het laatste gedeelte van het interview dat te zien is in onderstaande video. Hier zegt Bizzey dat Famke Louise onder zijn hoede nu al een miljoen volgers op Instagram zou hebben gehad. Ali B laat het er niet bij zitten en deelt een foto dat Famke meer likes heeft nu zij bij SPEC, het management van Ali zit. Bizzey deelt vervolgens een serie foto’s waaruit duidelijk wordt dat zijn nummer Traag inmiddels 177 miljoen keer is bekeken, dat in vergelijking met de 1.1 miljoen views die Ali B met zijn laatste nummer wist te halen. Bizzey heeft deze post inmiddels weer verwijderd.