Anna Nooshin woest over haatreacties na overlijden vader

Anna Nooshin is helemaal klaar met de haatreacties die zij afgelopen weekend ontving onder een videoboodschap die ze deelde van haar inmiddels overleden vader. Met de video laat Anna weten dat haar vader, die in Iran woonde, is overleden.

Binnen een jaar tijd is Anna haar stiefvader en haar eigen vader verloren en daar heeft ze het enorm moeilijk mee. Veel mensen kunnen dan ook niet begrijpen dat de presentatrice sexy foto’s blijft plaatsen op Instagram, de reacties op de foto’s zijn dan ook niet mild. Anna is helemaal klaar met deze ‘haters’ en daarom blokkeert ze dit soort mensen. Ze schrijft in haar Instagram stories dat niemand haar familie kent en niemand een idee heeft van waar zij doorheen gaan. De vlogster had zichzelf voorgenomen om door te gaan met haar dagelijkse routine, ondanks het verdriet dat zij natuurlijk ook heeft. Haar werk is voor Anna heel belangrijk en iets dat haar enorm gelukkig maakt, dit laat ze haar dan ook niet ontnemen door mensen die ‘haatreacties’ schrijven. Het volledige statement van Anna lees je in haar stories hieronder.

Anna vluchtte op 7-jarige leeftijd samen met haar zusje en ouders van Iran naar Nederland. Haar vader keerde jaren later terug naar zijn geboorteland omdat hij zich in Nederland niet thuis kon voelen. Anna’s band met haar vader was de laatste jaren minder goed. In het programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ ontving Anna een emotionele videoboodschap van haar vader.